Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


tRo

 

 

Det tar ett liv för att känna igen ett annat liv,

det tar snö för att känna igen ett regn,

Så att ett falnande grågrönt gräs kan vidröra

En sommar.

 

 

 




Fri vers av Yrre VIP
Läst 299 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-03-22 20:56



Bookmark and Share


    Mino0
Vacker och djup.
2019-04-19

  ULJO
Vilken text. Bra.
2019-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP