Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är tänd på dig

 

Jag saknar nån som är lika envis som du...
av alla stjärntecken...
horoskop jag fortfarande läser
Är du den enda oxen
tvillingen hoppas
hamna i händelsernas centrum med

 

 

 

Jag saknar nån
Med samma ingrodda händer
Nån lika hemmastad som du
i min garderob

 

 

Nån som vet tillräckligt mycket
om mina paragrafer
Inte bryr sig ett skit om influencers på insta
Men vet hur du ska klä dig
för att...få av mig
mina kläder på soffan

 

 

Jag saknar våra kvällar
Hur du hettar upp mig en vanlig onsdag
med...den där ritualen in mot badrummet
Du vet hur du gör mig galen,
precis innan vi ska lägga oss

 

 

Saknar din attityd mot min bröstkorg
hur du river upp mig inombords
och när du svär tillbaka
med ett sting av svartsjuka
på nåt för kanske ett halvår sen
men kommer att tänka på just då!
När det hettar till!
Eller när jag svamlar för mycket
och du tror jag inte har lust...
och du inte kan dölja din besvikelse
eller börja om... på tre röda

 

Nån som ger mig smeknamn i sängen
(...du vet vad det står här)

 

 

Denna någon lutar alltid åt ditt håll
och vet att min läggning

 

 

 

behöver inte specificeras

 

 

 

mer än just Du




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2019-04-03 22:18



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
du ska inte ha nån i ett jordtecken. utan nån i ett luft.
2019-04-07

    Elisabeth Nilsson VIP
Känner igen denna evinnerliga envetna saknad efter en älskad människa. Alla tecken man läste innantill. På kornet taget och superbra!
2019-04-04

    ej medlem längre
Skön bit du levererar, gillar den verkligen.
2019-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP