Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill inte hångla, jag vill slåss!

Älskling stryk mig varsamt med det heta strykjärnet
Snälla kör långsamt gräsklipparen över min rygg
Käresta.
Din mun är som en röd braskamin.
Dina bröst som två styva fyrtorn
på det hudfärgade hav som är din mage.
Vi ska bo på en dimhöljd bergsknalle
där kaninerna skuttar runt och allt doftar buske. Där ska vi leva som två förlorade skepp på ett ändlöst soldränkt hav.

Allt det där och sex

Men helst vill jag bara träffas
I något gathörn
Ta fram en rejäl knölpåk
Och prata affärer




Fri vers av Sarajevo
Läst 1087 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-06-22 19:03



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
som två förlorade ägg
i en upphettad stekpanna
därav en myckenhet av smält ost

under trappan bor småfolket
de hoppas på smulor
från familjens bord
2007-07-08

  M. Novkovic
visst fan är det så Sarajevo, att man ibland istället för att knöla med påken, hellre vill knölpåka fram affärer i något gathörn.

Gillar det du skrivit här, träffar någon sträng inom mig.

btw, heter du Sarajevo pga ngn koppling du har till staden eller är det av annan anledning?
2007-03-29

    pladask
haha. jag vet inte, men jag gillar. avgudar metaforerna i början.
2006-11-27

    Drosophila melongaster
Klockren, sånt där nytänk som gör det så skoj att läsa vad andra skrivit! Fortsätt så!
2006-11-05

    Erika H
jisses
kraftfullt
men med stil
erika
2006-09-18

  Stefan Ek
haha, fan, den där titeln kommer jag skratta åt länge :D
2006-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Sarajevo