Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2019-02-05


Karma is a bitch med trasiga nagelband

 

 

Jag hoppas att "Karma is a bitch" med lösnaglar
Botox i läpparna
sillikontuttar
dåligt hårförlängningsfäste
och blekta 90-talsslingor

 

 

Jag hoppas att "Karma is a bitch" som
glömt skavsårsplåstret hemma
När vi andra tar livet med en klackspark
Vännen som gifter sig
med sin bästis crush
och aldrig kan hålla ett löfte

 

matter of fact

 

 

 

Karma ser ut som du när du
aaaaaaaaatchoooo

nyser

 

 

 

 

 

"Prosit!"

 




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-04-08 17:31



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
kort o kärnfull och begåvad.
2019-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP