Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grünilla & co

solstrålar i varje por
skållhett läder
kalla öl vid tältet
efter 35 mil
bräckt bad
varm mjuk hand
österlenskymning

Bryggeriets innegård
oräkneliga färsköl
doften av grillat
Ljungs rumshotell
gnisslande sängar
kaffe och macka
ystadsbilder

skåneslätt i hundra
många fikastopp
en skvätt regn
sådärpizza i Värö
bränd hud
varm själ
älskar




Fri vers av Cinemiracle
Läst 344 gånger
Publicerad 2006-06-22 21:52



Bookmark and Share


  eee
Underbara ord att läsa.
Med pennan som pensel målar du en sommartavla i varma, sprakande färger. Kan behövas när jag själv sitter här och river mina myggbett!
2006-06-25

  rebecca d VIP
en resa...en tavla....
2006-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Cinemiracle
Cinemiracle