Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en text direkt ur märkligheten..


jag är den

 

Solen sänker sina strålar, så som jag sänker mitt huvud. Där tinar vi upp den långa vintern. Solen är barmhärtig, jag är hämndlysten. Ändå finns där inget val. Den bruna jorden ska åter brukas.

Vet du allt jag vet. Vet jag allt du vet. Och vilka mer är vi.

Säg mig; hur säger man sanningen till sig själv. Och hur säger man sig att valen varit dåliga. Jag säger mig nu: du är mer.

När solen gjort sitt ska jag plantera en ny trädgård. Jag lovar!




Prosa av kerstin skriver VIP
Läst 341 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2019-04-22 00:09



Bookmark and Share


  Respons VIP
En skön förening av ilska, jävlaranamma och framtidstro!
2019-04-23

  Ezmeralda VIP
Underbart vackert.
Jag läste den flera gånger.

2019-04-22

    Melona
Fantastisk poesi. Du berör mig med varje ord och stavelse. Måste återkomma till den här! Tack!
2019-04-22
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP