Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag är software

 

Jag är software

 

Du Bitcoin

 

 

 Du har åtkomst till mitt

iCloud baby

 

Utan att veta om det
allt hemligsyämplat material
alla mina filer
åh, jag är software för dig




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 109 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-04-10 10:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP