Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


kAnt/ porträtt

 

 

Därvid fukt och rev av vulkaner

väntar mitt land.

Som en insida av en hand och ett vatten,

Där hänger svårblåsta moln över

Regnhängda hagar.

Det var länge sedan det betades där.

Det var länge sedan allt.

 

Jag bor där under fastan, det är bäst så.

Jag tänker att ekot bygger sig, som vågor och att

Man kan färdas så.

 

Trots allt.

 




Fri vers av Yrre VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-05-07 15:23



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Läser den vackra om hur man ändå kan färdas trots allt...
2019-05-09

  Engel
Gott att du väljer din väg, trots allt. Kanske världen följer efter en dag?
2019-05-07

  ULJO
Fasta är bra för kroppen, rena systemet. Man blir pånyttfödd
2019-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP