Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2019-06-03 När nåt eller någon håller dig vaken och du vet att google inte har svaren. När energin är lika med noll men man fåttnån ny sorts kraft efter 22 strecket trots att man är överrött


Vad hade Einstein för teorier?

 

Konstaterad fakta:

 

Jag grubblar för mycket

 

 

Sunt förnuft säger jag borde inte känna
mig så här dum,
Sunt förnuft säger: "Fuck it!"
Sunt förnuft säger samtidigt också: "What the hell!"

 

 

 

Så vilket ligger närmast sanningen?

 

 

 

 

Einstein hävade:


"Logik tar dig från A till B. Fantasi tar dig överallt"


"Du kan inte beskylla gravitationen
för att du fallit platt för kärleken"


"Alla borde bli respekterade som en individ,
men ingen som en gud"

 

 

 

 

Jag undrar vad hade fått Einstein att släcka lampan
och lägga sig

 

 

 

i tid?




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 115 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-04-16 21:25



Bookmark and Share


  Hopplös själ
Tanken på vad man ska klura ut för middag imorgon!

Hos mig försvinner ork,fantasi och lusten att vara vaken längre och grubbla direkt!

:)
2020-04-17

  SatansSon VIP
jag går och lägger mig nu jag. surfar på mobila.
2020-04-17

    Steff...
Ja Karolina,

Kanske dig verkar troligt om ni levt i samma tid...
läst ett par texter fint!
ha det gott!
2020-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP