Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en text direkt ur märkligheten..


Svälla och sväljas

 

Samtalen vrider sig upp mot vinden, ömsom trevande ömsom världsvant. Likt den ovane surfaren och den erfarne seglaren som plöjer sin båt genom vågorna. Sedan lägger de sig som små individuella intima skärvor i klippskreven, gömda för att hämtas när vintern kommer.

Kaffet smakar salt och dina läppar rör sig lätt över kanten. Vi rör varandra.

I den blå timmen sköljer vindarna över vattnet våra kroppar svala och det finns ingen annan stans jag skulle vilja vara.

I solen förvandlades vi till regndroppar i varandras händer.




Prosa av kerstin skriver VIP
Läst 341 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2019-06-09 11:17



Bookmark and Share


  Stanley Rydell
”I solen förvandlades vi till regndroppar i varandras händer.”
Om det inte vore för annat än den raden skulle jag älska dina ord
2019-09-17

  Elaine.S VIP
Wow!! För en stund försvinner världen och endast dina ord äger min stund. Känner mycket och låter det få vara så . Känner också att jag vill djupdyka bland dina ord och berätta allt som känns för jag vill inte förlora meningen med dina ord för mig. Så jag bokmärker..
2019-06-11

  Blomma-Stjärna VIP
sinnlig närvaro - skummande och vindrikt med havets sälta även i smaken på kaffet... ;-)
2019-06-10

  Lars Hedlin
En text som förmedlar mångsidiga djupa känslor :) Mycket bra .)
2019-06-10

    ej medlem längre
Tycker så mycket om hur de älskande liksom upplöses i sin omgivning och i varandra. Hur den mycket påtagliga, sinnliga texten övergår, lyfter och svävar i ett hisnande bildspråk.
2019-06-09

  lodjuret/seglare VIP
Är så tacksam över att program och annat uttryckt för barn, är så vanligen befriat från religion, politik och sexualitet. Det är ju ändå någonting som är 'betydelselöst' för barn. Människor som är väldigt upptagna av just dessa saker, anser ofta att det 'fattas' i produktioner för barn. Kanske för att det 'glömt bort' hur det var att vara just barn.
2019-06-09

  Rafmagn VIP
Underbar vindlande och rik dikt!
2019-06-09
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP