Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en text direkt ur märkligheten..


förtöjd

 

Men så säg mig; om muskeln innanför bröstbenet endast är en muskel, hur värker den då i varje slag utan dig. Och sen funderade jag länge på om romantiken är för mig.

När övergår längtan till det osunda beroendet. Nätter utan lindring och månlandningar utan flaggor. Och säg mig älskade; var lägger du din hatt för natten, hur tvinnar sig dina lakan och när ler du i sömnen under bar himmel. Säg mig.

hon bar en längtan under huden. orange var den. vi som kände henne visste. du var bara rekvisita.

Så stanna min kära, varm hud mot varm hud. Slå dig fri ur dina bojor, eller låt dig bojas.

Ankra mig!




Prosa av kerstin skriver VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2019-07-25 19:33



Bookmark and Share


  Mona Nordkvist VIP
Nånstans så känns det som skrivet av "den andra kvinnan"
2019-07-30

  Nils-Robert
Vackra ord om det svåra och vackra
2019-07-28

  Blomma-Stjärna VIP
läser
gillar
kommer att tänka på en berlock
som jag hade som liten
föreställande
tron, hoppet och kärleken
(korset, ankaret, hjärtat)
2019-07-26

  Gunnar Hilén VIP
Varje muskel har känsloförbindelser...till honom...till det orangea...till längtan efter närhet...efter kärlek...är han kapabel att förstå hur man ankrar dig ? En romantisk dikt som ifrågasätter sig själv. Så skön !
2019-07-26
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP