Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omstart

Lösningen på min datorkrasch
blev flera delar på samma bord
dator, skärm, tangentbord
och ett högtalarsystem i 3 delar

tacksam
för all hjälp
men rosa bordet, med sirliga ben
tyngs av svarta ting

finns inte plats för blomkrukor
men väl för kristaller och halvädelsten
rosa-grön pappersnäckros
en Ganesha och tre pytte- pyramider...

Ljudbilden är bättre än förut
"Dance me to the end of love"!

Nu är det dags
Ny chans
- Omstart!




Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-08-15 19:40



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Omstart är bra
när datorn krångla
borde vara livets råd
utan beråd
2019-08-16

    Lena Staaf VIP
Gläds med dig! Dikta nu igen för fulla muggar!
2019-08-15

  Rise Little One
Stort Grattis till din nya vassare ”penna” vännen!
2019-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP