Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Transkriberad från en Tinder-konversation. Jag svär. Vet inte hur eller när den ballade ur. Vi sågs aldrig, var ändå inte så himla upphetsande hahha, vi bara samlade matchningar kanske. 2019-08-26


Har du också en skruv lös?

 

Vad skriver du i din bio?
Aha-upplevelse så du är tydligen en
"Kortleksarkitekt"
av dess rike
bygger på höjden
eller luftslott
och sandkakor på köksön?

 

Lite ryggskott som kan smörjas in
med olivolja?
Robotspråk
Kattspråk
Är du bilingual?

 

Jag vet, jag är inte riktigt normal
fast du kan rent ärligt inte vara det heller!
Med de där kaninöronen eller hundtungan!
Bara du inte börjar prata rövarspråket
Det lärde jag mig alrdig på skolrasterna
eller att hoppa hopprep eller rockring
särskilt väl

 

Å andra sidan är det nåt att sätta på CV:et?
Jag vet inte hur man pratar med röven
Med med munnen faktiskt
Vilka dialekter som finns?
och hur intressant är det att lyssna på nåns arsle
under en hel middag egentligen?
Hur skulle den konversationen låta
eller inledas?
Nån håller tydligen inne på sanningen
Men så länge båda håller inne på väderspänningar
så ska väl inte byggnadsnämnden ha nån input

 

 

Btw föredrar du alltid rödvin?
Du tycks ha sett nåt i mig i alla fall,
Även om jag är för upptagen med att dra mig
själv
i armen

 

btw

sättet du går på i det där sista fotot
och jag skrattar
LOL

 

 

känns som du är misstroendeförklarad
käpp rätt åt helvete liksom?!




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 100 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-04-10 10:13



Bookmark and Share


  Christoffer Andersson
Jag läste nyligen en diktsamling av Gunnar Ekelöf, och jag ser ett samband mellan hans och dina, om jag får kalla dina verk så, grotesker. Du vinnlägger dig fartfyllda, virvlande, kraftiga metaforer för din subjektivitet, och sett till den poetiska scenen som en kamp för att sätta de skönaste metaforerna på subjektivitet... det är intressant att läsa dina verk av samma anledning som jag tycker att det är intressant att läsa Ekelöfs. Det väcker någonting grundläggande i den mänskliga naturen, du fångar essensen i det reaktionära och okontrollerbara; det vi är i kärnan. Du kryper liksom genom höljet, viker ut det och exponerar insidan som den ser ut. Det är vad författande handlar om, och det tar du fasta på.
2020-04-10

  KattenKin VIP
Udda tinderkonversation som ger hopp om mänskligheten. ;)
2020-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP