Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Är du fåfäng?

 

 

Trick or treat?

 

 

Det är kanske lite
"Kejsarens nya kläder över mig också"
Lite nyspunnet silke

 

Kanske lite PostNord
"Borta med vinden"

 

 

 

Spoiler alert!
Lite #ootd
att leva upp till hypen
#yolo
Kunna akronymer med fingerkänsla


 

 

 

Less is always more? Right?




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-09-01 08:25



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag tycker att du till skillnad från kejsaren verkar ärlig.

Leve minnet av den store H C Andersen!
2019-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP