Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Arkiv. Endast du vet hur du ska röra ... mig för du känner mig bäst, update, orginal 2013


Du ger mitt hjärta den skönaste orgasmen!

 

Hur ditt leende får mig i brygga
Hur du får mig att veta
Utan mellanhänder
i mina armar, mellan mina ben,
svettas lokalt

 

 

 

Att här är var vi alltid ska vara
När du trycker dig nära mitt bröst
Vi tillsammans gnuggar,
våra geniknölar
Smeker mina tankars ljumske
Och säger: “Håll mig hårt”
Och jag skälvar för allt som är ömt

 

Endast du

 

 

hur min puls ökar
med din frisyr på kudden
Hur du tar min tunga, slickar kromosomer
Och jag vet att allt mina läppar vill säga är:

“Älskling”

 

S n a r t ...

 

 

 


Hur du i vått och torrt hör varje bön,
i mitt saliv
Hur du viskar:  “fortsätt...”
och griper tag i mina skinkor
där och då, stökar till mina organ

 

 


Och när vi blundar samtidigt
Går ner på knä, knyter våra händer
Och ber för varandra
Och när vi öppnar fönstren mot stjärnorna
Ditt mot norr, mitt mot söder
Vädrar våra blickar mot världen
Då räcker det att endast du vet, för:

 


“I never kiss and tell”

 

 

 


Du kommer alltid att vara porträttet
på min näthinna
Endast du kan hitta G-punkten
Mellan mina vener och artärer
Endast du får mitt hjärta att komma,

 

 



I den skönaste orgasmen ...




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-09-09 19:34



Bookmark and Share


  Arvast
Heja! Så bra!
2019-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP