Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om den försyntes långrandiga singelliv.


Rundgång

När den här sommaren tagit slut
när jag åter sitter böjd över böcker
med kort slutdatum
och vet att

när nästa sommar tagit slut
måste jag ha kommit så nära dig att vi kan kyssas
- du och jag-

Då ska jag tänka att allt som behövs

-när nu inte heller den här sommaren låtit det hända-

är några nya höst och vintermöten
i sorlande lägenheter
våra kalla anonyma jackors dofter
bland de andras

din jacka-
- min
på hängare i en garderob
några samtal, några igenkännanden

Ska jag säga till dig när jag har hämtat tillräckligt med mod att...
(kanske redan om ett år)

"Nu är det du och jag som flyttar bak tiden
i en flykt från vinterns melankoli..."

"om du vill... vill säga"




Fri vers av Vanja-Kristina Morgell
Läst 335 gånger
Publicerad 2006-08-09 23:09



Bookmark and Share


  flickan och tigern
hahahahahaha..åh...

jag känner ingen detta fullkomligt.
jag vet inte om jag ska skratta eller gråta.
2006-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Vanja-Kristina Morgell
Vanja-Kristina Morgell