Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

m-ord

makalöst mäktiga makthavare

manipulerar mycket, maskar mer

mästrar mest men medhållet minskar

människor minns maktkamp, 

minuskontot, minusgraderna, magnituden

minerna missnöjda




Övriga genrer (Satir) av Solstrale VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-10-03 18:15



Bookmark and Share


  ULJO
Bra där
2019-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP