Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom kom kom det finns så mycket som...

 

mellan tankar om att något

ska gå fel eller bli tokigt...

 

det finns så mycket som

kom kom oh glädjeämne

 

solen skiner kanske

någon ser nöjd ut...

du känner dig fin!

 

dagens utmaning kan vara

den maning att stiga upp...

att du gjorde det, steg upp

till och med detta kanske

är värt att vara stolt över

 

med tanke på hur statusen är

 

kom kom kom

det finns så mycket

som...

 

dina egna framsteg

kan även vara det att

du tar ett steg tillbaka

ger dig tid att begrunda

reflekterar ger tid till

eftertanke

 

 

 




Övriga genrer (Aforism) av Solstrale VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-10-04 10:39



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Kloka ord att ta till sig!
2019-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP