Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sädesavgång (med fjong)

 

 

Utrop hörs högljutt

 

Kom i tid och var på plats

 

Avgång sker snarast 




Bunden vers (Haiku) av Howlit
Läst 355 gånger
Publicerad 2006-06-30 01:33



Bookmark and Share


    Xena
vad annat kan man göra än fnissa ... tokmajja =)
2006-07-05

  Paulina LH VIP
*fnissar*
Den här är bra.
2006-06-30

  * Ammi *
Nej nej, vägen går genom Trosa...
2006-06-30

    Cutup
Haha :D
Du är f-nimej inte redi'!
:*
2006-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Howlit
Howlit