Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

glimT

Säg är allt det vita i vingar,

ett slöjdis fast i en annan form

En tanke fångad i skyars rymd,

om någon vi tycker om.

 

Är rörelsen lik en kram i sin början,

en tvekande mjuksam våg

Vaksamt trevande, härligt rusande

När den kom var det kanske änglavingar

vi såg.

 

Pudrar vitt över tankens sfär,

det kalla som väntar vår rund

Ändå gläds jag åt den svindlande tanken,

i kylan i denna kvälls mörker en stund.

 




Bunden vers av Yrre VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-10-08 19:31



Bookmark and Share


  ULJO
Vacker bild målad med bokstäver.
2019-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP