Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale…


DEMOLERA

 

myrorna ser jag inte

inte heller småkrypen

kvalster osynligast förutom

dessa mikrober över allt

 

jag sätter mig på de osynliga

trampar ned små skott av liv

ser inte den öppna skåpluckan 

och drämmer in skallen där i

 

jag vräker ned mig i soffan ser tv

uppsjö av mänskligt demolerande 

strömmar emot försvarslösa sinnen

som steks i den virala eter-smeten...

 

hör dagen efter om överätandet

min kärbo har tryckt i sig åtta mackor

klämt en hel tub med räkost där uppå

men autokorrekt vill skriva råkost

istället för räkost - det är demolerande

 




Övriga genrer (Kåseri) av Solstrale VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-10-11 09:06



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Störst går först?
2019-10-13

  Solstrale VIP
Fast det kanske skulle lösa sig om man bara åt råkost? ...
2019-10-11

  Poeten Salvador VIP
Har tänkt som du ibland. Får man döda bakterier?
2019-10-11

    Lena Staaf VIP
Det är sällan vi tänker på vilken skada vi åstadkommer när vi ångar fram på våra egon som elefanter i porslinsbutiker. Vi borde ödmjukt värna livet.
2019-10-11

  Ewa-Britt Nilson VIP
D ra på i egen
E nergi, sen bli
M ed i annat skeeri
O rken tappas däri...

2019-10-11

  ULJO
Vi är duktiga på att demolera på ont och gott
2019-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP