Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


8160 mil andra sidan jordklotet

 

Du slår mot halsen, känner min puls
som bergskristall. Som 925 silver
Cirka 37 grader i solen, 32 i skuggan,
eller nåt sånt. Jag höftar

 

Och jag måste påminna mig själv
Att jag rest framåt i tiden
5 timmars tidskillnad
Att jag passerat säkerhetskontrollen
inom rimliga gränser
Med flytande innehåll
Checkat in bagaget i tillåten maxvikt


Nypa mig själv i armen för att du är
med mig via vädergudarna yr.no
Det i sig är svettigt att längta eller sakna din hud
8160 mil andra sidan jordklotet
Du kunde lika bra vara här nu, men det är du
på sätt och vis i simtagen, på beachen eller nåt jag
beställer "Gai jaang" och "khaoneehw"
av damen på Soi 2



Och jag måste påminna mig själv
att jag har rest framåt i tiden
5 timmars tidskillnad
Nypa mig själv i armen för att du
gillar att få det hett om öronen

 

Det osar chili och kulturkrock
Du hade gillat det!
Älskat att korsa oss på tungan


"Chan kituung khon"..."khon la?"




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-10-12 07:18



Bookmark and Share


  Hon kallar sig poet VIP
Thailand
2019-10-12

  Larz Gustafsson VIP
Japan?
2019-10-12

  cilax VIP
fin
2019-10-12

  Hon kallar sig poet VIP
Nej, inte Kina, däremot drog jag till med nåt på milen och med lite för mycket först så det är rättat nu, men Kina hade varit lite närmare :)
2019-10-12

  Larz Gustafsson VIP
Kina?
Zhong guo?
2019-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP