Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Inspirerad av en ängel målad av Anneli Hedström


Ängla/liv

Säg du lenaste mjukaste av allt,
Vad gör jag av allt svårt,
Hur fäller mina vingar sitt till att räcka om
Kring ditt när allt är förfärande hårt.

Om grå har blivit vardag hos dig,
Så är jag din ängel flyende norrsken klart
Och nära ditt jag håller,
Ty, vid ditt är levnad underbart




Fri vers av Yrre VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-10-12 18:18



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
så väldigt vackert varsamt skrivet
bilden fin därtill
2019-10-16

  HelenaW
Vackert, både dikt och bild.
2019-10-16

  Anya VIP
Fina existentiella frågor. Jaa vad göra när allt är svårt?
2019-10-13

  ULJO
En sådan vacker bild.
2019-10-13

  Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Det är så vackert skrivet om ömheten och kärleken till någon.
2019-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP