Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


2019-10-18 Handlar inte om ideal!


Är du en trendsättare?

 

Dina ögon "is the new black".
Dina interiörer en skön mix av linne, marmor och terracotta.
Ditt hår våghalsigt, mina drömmar ett skyltfönster.
Jag fönstershoppar dina kvadratmetrar
på hemnet.se
Föreställer oss i Calvin Klein-undisar
i vårt modehus i Paris.


 

Skulle du gå som på rosa moln
av mina sms?
Blir Östermalm en catwalk
i din svarta skinnjacka?

 


Tacka Fjällräven
Du stinker inte Gul Blend!
Dina läppar kanske ökar risken för diabetes typ 2
Snälla smaka inte perrong och busskur!
Snälla smaka Lipton Earl grey med honung
Kantarell och syren
Bli min #ootd i kimono och jeans
Bli mitt smultronställe
En kjol med gräsfläckar

 

 

btw, pax för att åka shotgun när ditt leende
byter frisyr!
När du matchar gula beenien med läsglasögonen
Jag gillar den nya looken
Dina tänder bär mot min hals

 

Höstskrud i träd
Kängor på asfalt
invirad i din sensualitet

 


Låt oss sätta på shuffle,
snooza influencers och
Black Friday-rean
I min size är du sugmärket
som skapar hypen
Du namnet på allas läppar
eller är det bara mina
som fastnat för din kollektion
som tycker att det är

 


  INNE

 

 

 

att känna unisex passion

 




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 460 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2019-11-26 10:59



Bookmark and Share


  Karina"Kia"
Wow! Dagens ideal.. snygg,sex och se ut som välbärgad/nyrik.. influencer.. som många suger i sig.. men kan även se att många ska njuta av naturen.. otroligt sjukt.. nakenbada i skogen.. vandra i naturens trollskog en dag.m.m
Hallå! Va människa och ha intressen än något påklistrat som ska föra dig i ditt idealiskt liv.. som bara någon bloggat bestämt,bestäm själv över ditt liv.. nakenbada i skogen.. jo tjena.. lycka till om man inte vaccinerat sig mot TBE !!
2019-11-27

  Larz Gustafsson VIP
Trender är till för att trotsas.
Fashion is fascism.
2019-11-26

  Staffan Nilsson

Du fångar vackert och välkomponerat känslan som prackas på oss, att yta är allt

2019-11-26

    ej medlem längre
Outstanding! Rik, myllrande, levande och sensuell text.
2019-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP