Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ångest/porträtt

Jag minns de dagar jag höll dig, när

du kräktes och jag minns att jag skjutsade

hem dig, lämnade dig i vetskapen

om vad du gjorde mot dig själv.

Jag åkte hem gjorde middag till alla

barn, läste sagor och sjöng.

Sedan sov jag inte på hela natten.

Maran red mig aldrig, jag red henne.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 285 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-10-26 22:18



Bookmark and Share


  Sturesdotter
Tolkar texten på den aldrig sinande föräldrarollen.
Upp och ner och ofta med rädslan stockande sönder rösten.
Starkt framfört.
2019-10-27

  ULJO
Ångest har många bilder. Väl framfört. Ger associationer.
2019-10-27

  morgonstjärna VIP
förfärligt ser framför mig tavlan, du satte ord till ångesten
2019-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP