Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jaaa... va f*n...Jag måste ju också få skriva om midsommarbadet som blev klädsim...sådeså...;)



Äntligen nådde vi botten...

 

 

 

Där sjönk vi

Vår historia

 

Till botten gick vi

med alla våra ord

 

Då intrånget skedde

upphörde vi existera

 

För alltid avstängda

går vi ej att återuppliva

 

Vattenfyllda kretskort

som inte andas mer

 

Och du bara ler... 




Fri vers av Howlit
Läst 231 gånger
Publicerad 2006-07-01 07:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Howlit
Howlit