Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om att vilja...

men aldrig våga




Kommer man att ångra sej, den dagen det är försent?

 

 

Stora drömmar

med små hål i

 

att titta ut igenom

eller kika in i

 

Aldrig står de

på vid gavel

 

så vindarna kan

blåsa igenom

 

Stora drömmar

små fragment

 

I botten på dina ögon

skymtar jag hoppet än

 

Små fläckar runt iris

som bleknar med åren

 

Stora drömmar

för lite luft som bär dom

 

För högt

för att våga hoppa




Fri vers av Howlit
Läst 295 gånger
Publicerad 2006-07-01 08:06



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Ja det är så otroligt mycket man skulle vilja...och utforska...men det går inte under en enda livstid...tyvärr...en vacker/sorgen dikt och mycket bra formulerad
2006-07-15

  Agnes
Hellre 10 fjärilar i magen än ett helt liv som puppa! Det är bara att hoppa med andra ord!
2006-07-12

  aftermath
har du inte vågat mycket redan?
2006-07-01

  DanSan
************************

Underbart vackert skrivit

och visst kommer man alltid

att ångra vissa bitar men ej

alla . . . och då i det ögonblicket

när man skriker ut i förtvivlan . . .

förlåt !!! Som kantrar världen

och allt känns bara så underbart!!!

MVH Dan


*************************
2006-07-01

  Albert
ja, självklart ångrar du dig, men om man inte har modet, så, vad göra? träna mod, kanske,
fint skrivet!!!
2006-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Howlit
Howlit