Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ATT STANNA TILL

Att stanna till kan betyda... 

- reflektion, destination, reformation, substans i relation till din egna person, livets plattformsinspektion, utvecklande utav en inre motion, möjlighet att se allt som du äger och upptäcka din perfektion och mer där till om du känner fört och vill...

Det finns alltså all anledning att stanna till...




Övriga genrer av Solstrale VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2019-11-04 11:17



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA mycket bra!
2019-11-05

    Lena Staaf VIP
Det gäller att ta ett djupt andetag - och stanna!
2019-11-04

    Elisabeth Nilsson VIP
Så sant! Vi behöver verkligen tänka på detta.
2019-11-04

  Feliaxel VIP
Väldigt kloka ord
2019-11-04

  ULJO
Behöver vi alla göra ibland. Tyvärr så tillåter vi oss inte det tillräckligt ofta.
2019-11-04

  M.Eta
Behövs ibland, helt rätt.
2019-11-04

  Marita Ohlquist VIP
Visdomsord från en klok kvinna!
2019-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP