Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SPRITSKATT BÄRGAD PÅ ÅLANDSHAV

min direkta reflektion blir

hur många kronor i skatt

har legat där i havet?

 

hur kunde spritskatten hamna på botten

den skulle väl gå till samhälls systemet...

 




Övriga genrer (Satir) av Solstrale VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-11-04 17:18



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Fyndigt!
2019-11-05

  ULJO
Märkligt. Smuggelsprit på havets botten. Pengar har till skola, vård och omsorg. Eller?
2019-11-05

    Lena Staaf VIP
Oskattbart!
2019-11-04

  Bodingen VIP
Ha ha kalasbra reflektion!
2019-11-04

    Elisabeth Nilsson VIP
Klurkul satir!
2019-11-04

  Gunnar Hilén VIP
Fin ordlek säger jag.
2019-11-04

  Feliaxel VIP
Det var värt många miljoner enligt värdering
Och skatten på det skulle väl bli hög om staten krävde det
2019-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP