Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inspirerad av "Änglavingar" haiku av Elisabeth Nilsson


En ängel inom

Ängeln inom
längtar
öppna sina vingar

ooh, att uppåt
höjden svinga!

jordgestalten
besvarar längtan
levandegör den

med fantasi till
kan vi hålla

hålla för att klättra
klättra utan stege

hålla för att falla
falla utan rädsla

falling- in - love




Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-11-06 13:14



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Gillas mycket!
2019-11-10

  lila fjäderblomman VIP
Vacker! <3
2019-11-08

  Karina"Kia"
Kärleken övervinner allt!

2019-11-06

    Lena Staaf VIP
Kärlek och fantasi - livsviktiga ingredienser för ett liv värt att leva.
Fint skrivet med en hoppfull ton.
2019-11-06

    Elisabeth Nilsson VIP
Tack, kära skrivarvän, för att du blev inspirerad av mig och skrev denna hoppfulla dikt i kärlekens och livets namn.
2019-11-06

  Kungskobran VIP
Den kära leken
är som steken
ätes när den är het
då blir det en underbar lek
2019-11-06

  Larz Gustafsson VIP
"Alla skådespelare bär många figurer inom sig" (Eva Röse)

JESUS är Den som skapat änglarna
Honom vill människan hålla på avstånd.
Varför?
Eftersom hon vill leva kvar i sin synd.

De som talar mest om kärlek är oftast de mest kärlekslösa.
2019-11-06

  ULJO
Kärleken bär alltid. Vid oro, vid glädje. Kärleken är allt
2019-11-06

  Marita Ohlquist VIP
Vackert om en svindlande färd, skulle vingarna inte bära, finns kärlekens skyddsnät!
2019-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP