Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale…


OM DU HAR NÅGOT VETT

att fortsätta vara frisk och leva lätt

gör tiden till din egen solskensomelett




Övriga genrer (Aforism) av Solstrale VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2019-11-18 20:15



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Gillas finurligt och bra!
2019-11-23

    Lena Staaf VIP
Ta dig i kragen! Det är inte så synd om dig som du tror. Upp med hakan! Den andra också.

2019-11-19

  wiria77
finurliga rader
kort men säger mycket
2019-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP