Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Arkiv "Gissa min läggning"


Sattyg i garderoben

 

 


Du stirrar mig rakt i ansiktet
Försöker fånga mitt civilstånd
Läsa mina tankar
Men kan du döma boken efter omslaget
Syna mig från topp till tå, min ögonfärg
Hur mitt hår faller över axlarna
Om jag faller dig i smaken
Min klädstil som oftast är neutral
Med vissa inslag av rosa 
Gömmer sig i garderoben
Jag menar inte att göra dig förvirrad
Men jag föredrar någon med rätt handlag


Vet du min läggning?
Åt vilket håll mina ögon drar i kors?
Låt oss grabba ämnet mellan könen
Innan du slår dig för bröstet
Tafsa lusten på rätta sättet
Jag skulle kunna vara hetero, bi eller gay
Poly eller monogam  
Jag fick dig just att rycka till
Låt mig släppa bomben
Om du gillar mig så här redan nu
Vad säger du då på det stora hela, baby?

 

Du vill komma över, bjuda på en drink?
Dansa med kroppskontakt till Konchens Bruk off yuh back
Vi kanske båda ödslar tid över en fika
Jag, på att vara artig
Du, på att flörta med fel spänning
Vi kanske båda fortfarande är i garderoben,
befinner oss i chock
Vill komma ut som singel, sambo, gift eller 
i öppet förhållande eller "det är komplicerat"
Jag kanske känner mig som snyggast i
blå jeans, vit t-shirt och Acne-skinnjacka Rita


Låt oss tala öppet från hjärtat
För det måste finnas attraktion
När vi visar våra rätta JAG
När vi lägger oss platt och tumlar runt
Mellan lakan, mellan tungor
Mellan lår och nakna midjemått

 

Det måste finnas något du älskar 
mer än allt annat sattyg

 

i garderoben

 

 

 

 

 




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-12-04 12:25



Bookmark and Share


  Nina Nightwish
Vilken text! Helt suverän! Orden flyter på och blir en så härlig helhet:)
2020-02-05

  Karina"Kia"
Att våga,att ge sig själv ett riktigt eget svar.. kunna känna sig själv till 100%

Vad älskar jag
Mig själv
Hetro
Bi
Man blir kär eller attraherad av personer oavsett kön personen har!
Livet är livet !
Kärlek i livet är det bästa oavsett hur könsrollerna ser ut.. ingen kan äga ingen kan bestämma ingen vet förrän kärleken uppstår<3
2019-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP