Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


JULEN STÅR FÖR DÖRREN

 

en liten smula

skall snart

förvandlas

till en limpmage

 

bullar och kakor

snart bli viktiga

former här å där

så det bara är när

 

julen står för dörren




Fri vers (Fri form) av Solstrale VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-12-09 13:12



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Okay, en dag då...
2019-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP