Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Akvarell: Solstrale… // Visa dig du minne från sommarens ljusa dagar. Ljus Lev med oss i denna mörka stund!


LIKT DROPPAR FALLER ORDEN I LANDET INOM




Fri vers (Fri form) av Solstrale VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-12-10 19:10



Bookmark and Share


  M.Eta
Fin målning!
2019-12-11

  ResenärGenomLivet VIP
Mycket fint och tänkvärt...vacker målning...
2019-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP