Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Där blicken fastnar.

 

Som liten grodd färdas ska
till blomning, blossning och vind
Är hjärtats livsfärd oftast den
som fuktar spår på kind.

Än är du med käraste fina
ändå gråter jag ofta i skymundan
Så tafatt man håller sitt hjärta från
Det som ej går att komma undan

Dock gryr dagar och
skymmer så stilla
I färger de kärleksfullt talar
För dig allra finaste käraste mamma
Vinterns blomning i Decembers salar.




Bunden vers av Yrre VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-12-18 19:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Åh, så fint..
2019-12-30

  morgonstjärna VIP
så vacker hyllning till din mamma
önskar jag hade skrivit den till min
kram <3
2019-12-21

    Birgersdotter VIP
Vackert
2019-12-19

  ULJO
Fint skaldat
2019-12-19

  Feliaxel VIP
Så vackert
2019-12-19

  Blåmes
Otroligt vacker berättelse och ännu finare flätad. Strofen "Vinterns blomning i decembers salar" är oerhört fin.
2019-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP