Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Akryl målning av mig


Skymning/porträtt

 



Hör fågelslag mot himmel
skymning som vandrar invid
följ ljuset som tätnar
till mörker över stig

Välvd höjer trädsal
grönskimrande skymning
varthän har livet gömt mig
färdat mina tärnor

såsom dunge vid dunge vid löv vid gren
har jag ögat sinat som vid eld och öppet sken
har du fallit genom salar och sjungt igen
har jag letat som jag letat men aldrig
hittat hem

som strängar vid natt och genom stjärnöga falnad

ensamvid gå

cellotonen tänkte jag mig så.

 




Bunden vers av Yrre VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-01-18 18:43



Bookmark and Share


  ULJO
Underbar tanke "cellotonen tänkte jag mig så"
2020-01-20

  Elaine.S VIP
Väldigt fin målning, den gillade jag verkligen.

Sen till orden som harmoniserar målningen och gör att det känns som att gå omkring innanför ramarna
”Hör fågelslag mot himmel, skymning som vandrar bredvid”
Fin läsning
2020-01-19

  Ulf D VIP
Sista raden, en vacker överraskning.
2020-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP