Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


... då snön uteblir - tar blomstren över .... eget foto


Tröst i vårvintern

 

 

Snöbyar sviker 

 

Vinterns vita uteblir

 

Vitsippan strålar

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Tanka) av Monika A Mirsch VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2020-02-27 10:11



Bookmark and Share


  aol
Underbart
2020-02-29

  Eva Helene VIP
Så vackert i vitt, och snart är vi där i det vita blomsterhavet, skönt att tänka på.
2020-02-27

  Solweig Jansson VIP
Vacker haiku !
2020-02-27

  Maria Sundelin VIP
Här är kylan kvar även om det är ont om snö
Kramar
2020-02-27

    Lena Staaf VIP
Jättefin haiku! Det vita binder ihop dikten.
2020-02-27

  Minkki VIP
Wow!
2020-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Monika A Mirsch
Monika A Mirsch VIP