Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Min hand ut mot/porträtt

Låna mig suckarna som hörs dovt över hav, 

såsom skrik mellan öar vida. 

Jag vill föra handen inunder, vara vajande tång, korallens vita toppar. 

Hör du dånet från samlande oväder, hör du vrålet från mödrarna. 

 

Dess sång vibrerar hjärtat stort, 

Oövervinnerlig, evinnerligt.

Vilande på knä är jag rest. 




Fri vers av Yrre VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-03-07 20:58



Bookmark and Share


    Max Poisé
Snyggt och kompetent!
2020-03-08

  ULJO
Fin bild.
2020-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP