Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och han skrev i sanden

Ingen vet längre
vad det var han skrev
vad det var som fick stenarna att falla till marken

en efter en
släppte de sina stenar
beslöt sig för att inte fullfölja sina intentioner
och gick därifrån

Även jag lämnar spår i sanden
påverkar min omgivning
och bakom mig, medan jag rör mig genom tiden
suddar vinden sakta ut mina spår

Det kommer en tid
då ingen kommer minnas
då ingen kommer att veta
vad jag en gång skrev i sanden

ändå skymtar jag ibland en mening
framtidens glömska har ingen makt över det nu som varit
ingen makt i den skärningsyta
där vi berörde varandra




Fri vers (Fri form) av Mattias Alveteg (Lavtege)
Läst 369 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2020-03-14 21:45



Bookmark and Share


    Askanden
vad kan det ha varit, det skrivna

blir jättenyfiken

"den som är fri från synd..." är min första association
2020-08-13

  ResenärGenomLivet VIP
Så fint skrivet...tänkvärt och bra...
2020-03-17

  Ulf Carlsson VIP
Känsligt och fint!
Jämför med min sonett "Skriften", om du har tid och lust!
2020-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Mattias Alveteg (Lavtege)
Mattias Alveteg (Lavtege)