Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara flummande då 2020-03-31


Kan jag rekrytera dig?



Så som du doftar mot min hals
Kan jag rekrytera din tunga
anställa din hud på heltid?

 


Vill du bli min sekreterare
Kavla upp ärmarna
Hålla ordning på mitt livsschema
Hångla bland pappershögar
Bli en metafor på mitt skrivbord...


 

Vill du bli min konsult
Ge mig goda råd när jag är virrig
och allmänt förvirrad
Göra mig företagsam

 

Bli min PT

 


Hålla min kropp i trim
med uppgifter
Jag,
få träna på dina fria...vikter...

 

 

 

Kan jag ge dig bra provision...

 




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 124 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-04-23 20:41



Bookmark and Share


  Nina Nightwish
Låter väldigt intressant :) hihihihi.. Härlig text :)
2020-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP