Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
... har man kommit till livsände


Det är nu



 




Varför har vi då så många offentliga byggnader

som kommit till sitt livs ände

 

medan jag gamla stoffilen fjopsar omkring utan rim och fason...

 

Bara som jag frågar.... ???

 

 




Prosa (Fabel/Saga) av Monika A Mirsch VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-03-22 22:11



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Vill själv svara på min fråga - såsom gamla ofta gör: Byggnader har visserligen kommit till livsände - men ack det har ju även jag inuti min skröplighet, min oförmåga.
2020-03-24

    Lena Staaf VIP
Inneboende kraft?
2020-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Monika A Mirsch
Monika A Mirsch VIP