Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ego/porträtt

 

Jag har en stad inuti.
Där är alla gator tomma.
I mitt hyreshus är alla persienner
neddragna.
Där umgås ingen förutom tre
Väninnor.
Jag, jag och jag.

Vi brukar gå i parken ibland,
på avstånd talas vi vid.
Vi träffas på fiket då,
Det brukar inte bli så dyrt.

Ibland är vi inte överens,
Men det gör alls ingenting,

Vi har ju varandra,
Trots allt.






Fri vers av Yrre VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-03-27 20:26



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Gillar. Blir glad när jag läser. Bra skrivet helt klart.
2020-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP