Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Skriven nyss, rubriken inspirerad/lånat uttrycket av "Larzan" kommentar på min tidigare text här. Svär det blir en låt snart...holl koll ;)


A new hoodie in the hood

 

There's a new hoodie in the hood
Hello y’all sweatshirts in the street
How's it going all of ya sneakers
hitchhiking my swag!

There's a new hoodie in the hood

 

Not meant to be mainstream
Not meant to be rude, to be cute
Not meant to be silent, to be violent
Born to be me
You can call me whatever
Whatever ain't my address you see
Whatever ain't my passion, not my brand

 

There's a new hoodie in the hood
Hello y’all sweatshirts in the street
Hello all of ya sneakers doing your thing!
There's a new hoodie in the hood

 

Bitch please!
Not your average stereotypes
Not a crime to be ultra-cozy
and comfortable in my own skin
I wanna make my hair justice, my love shine
Give my #ootd a purpose
Honey come join my crew
Honey, give my heart a nod


 




Fri vers (Spoken word/Slam) av Hon kallar sig poet VIP
Läst 120 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-04-04 12:42



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag gillar power pop. Ett slags hybrid mellan punk och pop. Pop med punkenergi. Som Docenterna, eller Docent Död, som de hette från början.

Såg dem live 1980 här i Gävle.
2020-04-04

  Hon kallar sig poet VIP
Gillade soundet och allt, skulle vilja höra den stilen med nån som har soulig röst och kanske lite nå tyngre elektronik men ändå kärnan i det..lite mixade stilar vore intressant :)
2020-04-04

  Larz Gustafsson VIP
Hoppsan...Det har jag en referens till:

https://www.youtube.com/watch?v=TO-_RlsLG4E

2020-04-04

  Hon kallar sig poet VIP
Det får du gärna va, men tack till dig snarare för jag gillade uttrycket väldigt mycket och spann vidare! Så nu kommer jag köra med det ;) Du har startar en trend kanske.... haha ääh men skämt åsido
2020-04-04

  Larz Gustafsson VIP
Jag är smickrad, Gertrud.
2020-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP