Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Cliffhanger

 

“Tystnad, tagning.”
Du och jag baby.
Vi är en cliffhanger.

 

 

Tom Cruise i Mission Impossible
Klättrar, dinglar i luften.
En arm på klippsatsen
Filmat med egna stunts.

 

 

Vi har haft våra repliker.
Våra kyssar.
Våra sängkammarblickar.
Våra interna skämt.
Våra bilder i dm.



Vi bryter för ett reklamavbrott
i ett dramatiskt, spännande skeende.

 


Just när jag vill veta mer
om hur du känner.
Hur jag känner.
Just när jag vill zooma in dig.
Klä av din karaktär, ditt alias
Höra din röst.



Jag är ingen inbiten serienörd eller poddlyssnare.
Jag är mer Spotify och filmmaraton.

 

 

 

Det blir ingen uppföljare.

 

 

Men i eftertexerna som rullar
förbi i skärmen...skymtar fnitter
och många saftiga minnesbilder
att blicka tillbaka på.
Jag streamar dem som repriser
under ögonlocken och ler... i smyg.

 

 


THE END kunde inte slutat vackrare
än att få ett brustet hjärta
från en martyr.

 

 

 

Min filmvärld behöver en
ny superhjältinnas magiska krafter
 




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 107 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-04-04 15:23



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Du och jag, vi är av samma sort
Var vi än är längtar vi alltid bort..."
(Peter LeMarc)

Jimmy Cliff...? Näe...Någon måtta får det vara...
2020-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP