Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En prinsessa på regnbågen

 



Läppar som frestar smaka förbjuden frukt
Se men inte röra äpplen!

 

 

 

"Well color me bad"

 

 

 

Om du nånsin hetsäter en dagdröm om mig
Blodet rusar till ett fantasilandskap
soffan blir en paradisö...
Och du sträcker dig efter fjärran östern
Solens melanin i väst
Ska jag komma ridandes på rosa moln
Och landa i ditt sockervadd?

 

 

 

Och du tummar lite på sanningen
Förskönar svetten i pannan
Om du nånsin fingrar på en saga
där det knottrar sig
och du klär i gåshud
Med enhörningar i partyhattar och girlanger
I taket
Mjukglass och chokladströssel
Och mums fillibabba

 

 

Count me in!

 

 

 

Jag är gärna en del i din sagovärld 

 

 

 

Om vi ler i den och kittlar varandras
läppglans
Och styr med tungan
Smeker där det känns som ett häftigt
äventyr

 

 

 

Med regnbågs loopar




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 128 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-04-09 21:22



Bookmark and Share


  Christoffer Andersson
I sagolandskapet där man tummar på sanningen, förskönar livets kamp, rider på rosa moln, badar i sockervadd och - leker med elden? Det verkar finnas en dikotomi mellan om prinsessan på regnbågen verkligen är så "bad" som det till en början ser ut; lyckan är imaginär och finns bara i sagovärlden - eller hos någon som lockar med... njutningens frukt? - men den är samtidigt det högsta uppnåbara.
2020-04-10

  Nina Nightwish
Wow! Det var ett härligt svar på min fråga, tycker jag :) Vi är sagoprinsessor vi :)
2020-04-09

  Ulf D VIP
"hetsäter en dagdröm", en tanke, tre ord som fångar orden som följer.
2020-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP