Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Säljtråd, plaggen jag ville visa mig i

 

Säljer dom där plaggen, skorna, accessoarer
som bara hänger i garderoben
Aldrig får matcha en frisyr, keps, ett par solglasögon
Får göra dig sällskap i svett och skratt
Ligger kvar med prislappen, hinner bli skrynkliga
utan att få känna sin rätta passform
eller få komplimanger



Hjärtat som bara bars en kväll på klubben
medan jag sms:ade dig på vägen hem kl 03
Linnet som gav dig en skön blick
Jeansen som ämdå satt för tajt
Och mina nya vita sneakers Judy från Vagabond
som ville visa upp sig för dig i svart linnekostym
se cool ut på stan hand i hand med våra #ootd

 

Att vara snygg, ha stil
att få dig att vilja klä av mig med blicken
Vad spelar det för roll nu...
Så jag hänger ut mig själv
Plagg för plagg på galgar
Märken, vintage och OT
Acne., Wera, Adidas, Carin Wester
&Otherstories, COS, Levis
Hope, m.fl
Storlek S, M, L
Alla priser inkl frakt
Från ett rök- och djurfritt hem

 

 

Ni kan välja och vraka efter er budget




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-04-13 12:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP