Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


raNn

 

Jag vill krypa ihop just där solen skapar kärnan i en vattendroppe.

Däri vill jag så ängar dit det som brustet är finner ro.
Jag skulle även bjuda in vindarna som färdats genom de älskande hår och låta dem sätta trädgungans rörelse mot droppens färd.
Vi alla skulle kunna sitta där och se värden från detta skyddande hölje.

Nu följer jag med fingret dess färd över fönstrets plana yta,
Än hit än dit irrfar den, låter sitt av fukt och regnbågar till den det berör, vilken modlig begrundan att ge bort,

Det där att droppefärden lyckligtvis är kort.

#ljuspoesi




Fri vers av Yrre VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-04-12 14:01



Bookmark and Share


  Engel
Luriga ordvrängningar. Fint!
2020-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP