Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SL-kortet innehåller spår av oss

 

Så...

 

Får jag vara riktigt ärlig nu?

 

 

Du får komma lite närmare
om du vill...
luta dig in mot mig
snudda min näsa och
krama mig igen

 

 

 

 

Det här är...ärlighet
Det här är att låta dig veta
Exakt var du hade och har mig,

 

 

 

För du är den...jag tänker på
När jag ...eeee...eeh för ner min vänstra
hand och vilar den retsamt
över det tunna tyget
innanför mjukisarna
utan att säga ditt namn rakt ut
och du är den jag ser
framför mig,
när jag andas allt snabbare

 

och

 

Jag hör fortfarande din röst
Hur du flämtar vid stavelserna
Precis när du fingrar på insidan av mina lår
och du...du säger saker
för att få mig ur balans
och dra hemligheter ur mig

 

och

 

Jag ser fortfarande ditt ansikte
i den där lägenheten
(ska inte gå in på detaljer)
mitt emot studenthaket...
Dina läppar som rör sig
Dina kinder som jag vill pussa på

 

 

och...

 

 

Jag tar mitt knullrufs och går

 

 

 

Rakt in i känslostormen
Rakt in i tornadon
Rakt ut i parken
Raka vägen mot Medborgarplatsen
och torget
och vinden leker med mitt hår
den biter mig i kinderna

 

och allt som står i min väg
världen
allt ligger platt

 

 

 

 

 

 förutom min frisyr




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 122 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2020-04-14 22:18



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
denna trilla rätt ned på trottoarkanten synlig för alla med rikligt med fantasi och läslust! Tack för delade berörande strofer... Perfektamento!!!
2020-04-15

  Nina Nightwish
Underbart att läsa :) Tändade i tankarna, sätter igång fantasin :)
2020-04-15

  Ola Rydberg
Snyggt och fantasifullt
2020-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP