Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Du får ge mig tinnitus

 

Jag ville inte lägga band på mig själv
 
 
 
 
Jag ville vara i ropet!

 

 

Så jag slöt ögonen
och önskade att jag bitvis befann mig
på Sydpolen, Västkusten
och Sicillien på en och samma gång!
Att kusten var klar,
att jag kunde förhasta mig
över dina breddgrader
ta mig till dina läppar till fots
Eller med bröstsimm ner i webbshoppen till
att klicka på musen

 

 

"och få dig hetlevrad"

 

 

Ha dig på halsen
medan jag fingrar på ditt hår
Bestiger dina toppiga berg
samtidigt som jag hämtar andan,
vilar vänster hand runt din ekvator
Frispråkigt gnugga anden i flaskan
röra mig mot dina önskemål
och när jag försöker tysta ner oss
ryter du ifrån!

 

"Grrrrrrrrrr!"

 

 

Du hugger och river mig motsols
Sen andas du häftigt över min kontinent
för jag plaskar i dina våtaste drömmar
Du drar dina naglar över Anderna
Följer min ryggrad som börjar vid
Karibiska havet
Löper söderut genom Colombia, Ecuador,
Peru, Bolivia, Chile och Argentina
för att sluta vid
Kap Horn

 

 

 
Jag skjuter rygg
men du pressar mig mot din bröstkorg igen
Du viskar nåt. Jag svarar nåt
Sen klämmer du åt mig i skinkorna
och startar mina reflexer
biter mig i underläppen med ett skratt
och jag ler mot din kind
med hjärtat som ett öppet sår
 
 
 
Du håller krampaktigt fast mig i ditt våld
när jag öppnar munnen och särar
dina läppar med min tunga
Du ger ifrån dig ett "fortsätt"
när jag har tummen mitt i handen
Sen ligger du ner...ögonen halvt slutna
och jag känner blodet rusa
och du...
för dina läppar mot mitt öra...
Och skriker plötsligt rakt ut
 
 
 
 
även om jag riskerar att få tinnitus
Är det värt det
För då kommer varje gång det tjuter i mitt öra
Var ljudet av din .........
 
 
 
 
 
Orgasm



Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 112 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-04-15 19:36



Bookmark and Share


  Nina Nightwish
Lovely med underbart flyt genom hela texten :)
2020-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP