Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


You're my blue denim and white tee, baby When I don't know what to wear My beanie When my mind is having a bad hair day


Mina blåjeans och min vita t-shirt

 

Medan en silkesblus ger prestationsångest,
klänning känns för desperat, pennkjol
för bibliotekarie och klackskor för skrikigt
and “so not me.”
När jag inte vet vad jag ska ha på mig
är du mina slitna blåjeans och vita t-shirt
i ren bomull, babe.
Min mössa när mina tankar har en bad hair day.

 

Låt mig presentera en jeansrumpa
med flare, bootcut,
straight, high waist, tight or loose fit
eller äkta vintage
med nyfikenhet, Levis 501:or

 

 

När jag vill kunna sträcka upp armarna,
låta dig dra av t-shirten över huvudet.
Låta dina fingrar trippa ner för min
mage och vidare i kretsloppet.
När jag behöver sträcka på
benen i soffan och du inte längre kan
vänta att knäppa upp mina lögner,
fingra vid linningen.
Få mig att känna mig som
hemma och komma i rätt mysstämning
i hur jag är klädd.

 

 

I rufsigt hår,
enkla örhängen
och guldigt halsband.

 

 


Ända in i sömmarna får du syna mig...
Känna mig in på bara skinnet




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-04-17 21:37



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Få mig att känna mig som
hemma. 'Vad är riktigt hemma för dig?
Och får nu höra den uppriktga storyn, om det nu finns sån?
2020-08-04

    ej medlem längre
Få kan som du kombinera sensualism med lekfullhet och en lössläppt fors av ord och liknelser. Strålande och rätt underbart att ta del av.
2020-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP